Doprava ZADARMO
Objednávka tovaru v min. hodnote 150€ / 500€.
Odosielame obratom
Platí pri tovare skladom a objednávky do 10:00 hod.
Tovar skladom
Skladom = skladom v našom vlastnom sklade.
- Krevety - extrudát so správnym pomerom bielkovín a tukov 4:1 podľa indexu NEO, teploty vody, funkcie, veľkosti a veku zvieraťa.
- krevety s lososom, pšeničnými klíčkami, mäkkýšmi a riasou spirulina pre kompletnú výživu (teplota vody 15-25 °C).
- krmivo veľkosti M (15 mm) pre ryby 35-55 cm.
- Plávajúci extrudát s obsahom 38 % bielkovín, 10 % tuku, 2 % vlákniny a 10 % hrubého popola
1 kg krevetového extrudátu v uzatvárateľnom obale, ktorý chráni kvalitu výrobku pred vzduchom, vodou a svetlom.
NEO index doslova znamená: prirodzená, energeticky optimalizovaná výživa. To znamená pomer bielkovín a tukov v potravinách. Vzhľadom na ročné obdobia potrebujú ryby v zime polovičné množstvo bielkovín (2:1) ako v lete (4:1). Keďže rozhodujúcu úlohu zohráva nielen ročné obdobie, t. j. teplota vody, ale aj veľkosť a vek, a teda aj funkcia potravy (napr. podpora rastu = ProPond Growth), bol vyvinutý index NEO, ktorý zohľadňuje všetky tieto relevantné faktory.
- krevety s lososom, pšeničnými klíčkami, mäkkýšmi a riasou spirulina pre kompletnú výživu (teplota vody 15-25 °C).
- krmivo veľkosti M (15 mm) pre ryby 35-55 cm.
- Plávajúci extrudát s obsahom 38 % bielkovín, 10 % tuku, 2 % vlákniny a 10 % hrubého popola
1 kg krevetového extrudátu v uzatvárateľnom obale, ktorý chráni kvalitu výrobku pred vzduchom, vodou a svetlom.
NEO index doslova znamená: prirodzená, energeticky optimalizovaná výživa. To znamená pomer bielkovín a tukov v potravinách. Vzhľadom na ročné obdobia potrebujú ryby v zime polovičné množstvo bielkovín (2:1) ako v lete (4:1). Keďže rozhodujúcu úlohu zohráva nielen ročné obdobie, t. j. teplota vody, ale aj veľkosť a vek, a teda aj funkcia potravy (napr. podpora rastu = ProPond Growth), bol vyvinutý index NEO, ktorý zohľadňuje všetky tieto relevantné faktory.
Dodatočné parametre
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.