JBL ProPond Winter M - 1,8 kg
Zimné krmivo pre stredne veľké kapry koi.
Doprava ZADARMO
Objednávka tovaru v min. hodnote 150€ / 500€.
Odosielame obratom
Platí pri tovare skladom a objednávky do 10:00 hod.
Tovar skladom
Skladom = skladom v našom vlastnom sklade.
- Základné krmivo so správnym pomerom bielkovín a tukov 2:1 podľa NEO indexu, teploty vody, funkcie, veľkosti a veku zvieraťa.
- S pšenicou, lososom, rybím olejom, krevetami a kukuricou pre silné a zdravé koi (pri teplote vody 5 -15 °C).
- Krmivo veľkosti M (6 mm) pre ryby 35-55 cm.
- Potápavé kŕmne guľôčky s obsahom 18 % bielkovín, 11 % tuku, 2 % vlákniny a 6 % popola.
- kŕmne guľôčky v uzatvárateľnom obale na ochranu kvality výrobku pred vzduchom, vodou a svetlom.
NEO index doslova znamená: Natural, Energy Optimized Nutrition. To znamená pomer bielkovín a tukov v potravinách. Vzhľadom na ročné obdobia potrebujú ryby v zime polovičné množstvo bielkovín (2:1) ako v lete (4:1). Keďže rozhodujúcu úlohu zohráva nielen ročné obdobie, t. j. teplota vody, ale aj veľkosť a vek, a teda aj funkcia potravy (napr. podpora rastu = ProPond Growth), bol vyvinutý index NEO, ktorý zohľadňuje všetky tieto relevantné faktory.
- S pšenicou, lososom, rybím olejom, krevetami a kukuricou pre silné a zdravé koi (pri teplote vody 5 -15 °C).
- Krmivo veľkosti M (6 mm) pre ryby 35-55 cm.
- Potápavé kŕmne guľôčky s obsahom 18 % bielkovín, 11 % tuku, 2 % vlákniny a 6 % popola.
- kŕmne guľôčky v uzatvárateľnom obale na ochranu kvality výrobku pred vzduchom, vodou a svetlom.
NEO index doslova znamená: Natural, Energy Optimized Nutrition. To znamená pomer bielkovín a tukov v potravinách. Vzhľadom na ročné obdobia potrebujú ryby v zime polovičné množstvo bielkovín (2:1) ako v lete (4:1). Keďže rozhodujúcu úlohu zohráva nielen ročné obdobie, t. j. teplota vody, ale aj veľkosť a vek, a teda aj funkcia potravy (napr. podpora rastu = ProPond Growth), bol vyvinutý index NEO, ktorý zohľadňuje všetky tieto relevantné faktory.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.